3 Ağustos 2019 Cumartesi

Silivri Yaşlı Bakım Merkezi

Silivri Yaşlı Bakım Merkezi:



Silivri Yaşlı Bakım Merkezi



Genellikle ileri yaşlarda sonradan ortaya çıkan ve çoğu kez yavaş ilerleyici olan demans, alzheimer (bir demans çeşididir) ve parkinson, hem hastanın kendisi hem de hasta yakınları için oldukça zor bir süreci beraberinde getirmektedir. Silivri yaşlı bakım merkezinde bu hastaların bakımı ile ilgili üst seviyede özen gösterilmektedir. Kurumumuzda, hastanın fonksiyonelliğinin korunması, engelinin azaltılması, stabilitenin sürdürülmesi için çevre ve ilişkilerin düzenlenmesi, hastalık nedeniyle oluşan kayıpların kompanse edilmesi, hastanın bireyselliğini koruyacak ve yaşam kalitesini artırarak sürdürecek tedavi ortamını sağlamaktayız.

Yatalak hastaların bakımı diğer hastalarla karşılaştırıldığında daha hassas ve daha özenle ele alınması gereken bir konudur. Çünkü bu hastaların kendilerini ifade etmede güçlük yaşaması ve uzun süre hareketsiz kalan vücutta dekübitus ülseri yani halk arasındaki adıyla yatak yaraları oluşma riski oldukça fazladır. Ayrıca silivri de yaşlı bakım merkezi bulma noktasında yapılabilecek hatalar bu hastalığın tedavisi sürecinde önemli rol oynamaktadır.

Bu nedenledir ki, silivri yaşlı bakım merkezi; konusunda uzman doktor, hemşire, psikolog, fizyoterapist, sosyal çalışmacı, diyetisyen, yaşlı bakım teknikeri ve iş uğraşı terapisti gibi elemanlardan oluşan bir ekip tarafından yürütülür. Yaşlı bireyin kendisinin karar verebilme yetisine sahip olmadığı durumlarında, yakınlarının da ekibin değişmez elemanları olduğunu akıldan çıkarmamak gerekir. Kurumumuz, bu doğrultuda hasta yakınlarıyla da iş birliği içerisinde bakım hizmeti sunmaktadır.

Her yaşta en iyi şekilde yaşamak, her bireyin dileği. Kumsal Yaşlı Bakım Merkezi olarak hedefimiz, yaşlı bireylerin yaşamsal faaliyetler, sağlık, tedavi, sosyal, barınma, eğlence ve eğitim alanlarında, silivri yaşlı bakım merkezi ve daha yüksek kalite ile hizmet almalarını sağlamak. Biz, bu çok özel ilgi ve donanım gerektiren bireyler için özel bir yaşam alanı hazırladık. Deniz kenarında huzur veren bir ortamda, denize girip güneşlenip, bahçesinde keyifle dinlenebileceği, sosyal alanlarda yaşıtlarıyla keyifli sohbetler yapıp oyun oynayabileceği, dalga sesleri eşliğinde odalarında sakince kitap okuyabileceği, ev konforunda misafirlerini ağırlayabileceği yüksek standartlarda bir yaşam alanı.

Sağlık sektöründeki iyileşmeler sayesinde insan ömrü uzamaya devam ediyor. Yaş ilerledikçe, kişilerde bedensel ve ruhsal olarak değişimler meydana gelmektedir. Bu noktada silivri yaşlı bakım merkezinin önemi karşımıza çıkıyor. Bu değişim sürecinde bireyler yaş aldıkça psikolojik açıdan geleceğe kaygılı bir bakış açısına sahip olabiliyorken bilişsel beceri açısından da öğrenme, dikkat, bellek süreçleri gibi alanlarda bozulma meydana gelebiliyor.





https://www.kumsalbakimevi.com/silivri-yasli-bakim-merkezi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder