16 Ağustos 2019 Cuma

Palyatif Bakım

Palyatif Bakım:



Palyatif Bakım



Palyatif bakım; kanser, kalp yetmezliği, alzheimer ve demans gibi nörolojik hastalıklar, solunum yetmezliği vb hastalığı olanların; hastalıklarına bağlı komplikasyonlar ile başa çıkabilmelerine olanak sağlayan; kişilerin ruhsal, fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarını önemseyen; konusunda uzman hekim, hemşire, psikolog, sosyal hizmet uzmanı, diyetisyen ve diğer sağlık personelinden oluşan bir ekip tarafından sağlanan bakım hizmetidir.



Kumsal Yaşlı Bakım Merkezi, palyatif bakım da verilen üç ayrı konaklama biriminden oluşmaktadır. Alaçatı Özel Bakım Birimimiz palyatif bakıma ihtiyaç duyan hastalar için oluşturulmuş özel alandır. Odalarda hastaların ihtiyaç duyabileceği her türlü konfor düşünülmüştür. Konuyla ilgili 0212 727 00 77 nolu telefon numarasından detaylı bilgi alabilirsiniz.



Palyatif bakım birimimizde konuklarımızın hastalıklarına bağlı; ağrı, bulantı, kusma, ishal, kilo kaybı, solunum zorluğu, uykusuzluk gibi semptomlarım iyileştirilmesi sağlanır.

Konuklara ve yakınlarına psikolog tarafından psikolojik destek, ihtiyacı olanlara fizyoterapi, sosyal hizmet uzmanı tarafından iş uğraş terapisi, diyetisyen önerisiyle beslenme desteği konukların ve aile yakınlarının psiko-sosyal ve manevi gereksinimler karşılanır.



Konusunda uzman ekibimiz ile sizlere en kaliteli hizmeti vermeyi hedeflemekteyiz. Bu konuda siz değerli misafirlerimizi davet ederek alacağınız hizmeti daha yakından incelemenizi tavsiye ederiz.



https://www.kumsalbakimevi.com/palyatif-bakim.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder